CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Trade Trust SRL

Înființată la Sibiu în anul 2010, a pornit ca o simplă afacere de familie, reușind ca în decursul timpului să crească și să se dezvolte, bucurându-se în prezent de recunoaștere pe întreg teritoriul țării.

Calitatea pe primul loc

Am pus în practică o strategie complexă în domeniul comerţului şi distribuţiei, având ca obiectiv principal promovarea calităţii. Am lansat în România mărci de succes, practicând un comerț la standarde europene. Grija pentru mediul înconjurător este exprimată prin însuşi caracteristicile produselor oferite.

Gama Noastra

Rezultatul este o infrastructură care permite oricărui cumpărător să aibă la dispoziţie, într-un cadru elegant, produse atestate la un nivel înalt de calitate, cu service garantat. Aceste eforturi au avut drept rezultat obţinerea titulaturii de importator al produselor marca halber® si marca kinmac®.

ELEGANT. MODERN. INTUITIV.

„Site-ul tău web este fereastra afacerii tale. Păstrează-l fresh, păstrează-l interesant.”

Noi, cei de la Trade Trust, ne străduim să obținem excelență în fiecare aspect al muncii noastre. Nimic nu dă mai multă valoare unei companii decât propriul site web, motiv pentru care am implementat o platformă modernă care are toate informațiile necesare despre produsele și serviciile noastre la un click distanta.

Facem tot posibilul pentru a oferii clienților noștri cele mai bune servicii și produse posibile

2010
ANUL INFIINTARII
+15,000
CLIENTI MULTUMITI
3
TARI IN CARE LIVRAM
27
PRODUSE CU BRAND HALBER
12
FIRME LUCREAZA CU NOI
4.5
EMAG SELLER RATING