Comenzile efectuate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata comenzilor de pe site-ul halber.ro se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Furnizorul isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor doar in avans. Plata in avans se poate realiza prin transfer bancar sau prin plata cu cardul. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz Furnizorul va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

La halber.ro puteti plati in 3 moduri:

1. Plata online cu cardul
Ai siguranta maxima – iPay BT foloseste tehnologia 3D Secure, promovata de Organizatiile Internationale de Carduri Visa si MasterCard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe Internet. Dupa finalizarea comenzii daca ati ales plata online cu cardul veti fi redirectionat spre pagina de plata unde o sa introduceti datele cardului cu care doriti sa faceti plata.

Avantajele acestei metode de plata:
-comoditate.
-puteti trimite cadouri altei persoane, puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet.

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Plateste cu STAR Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:
– 4 RATE fara dobanda, pentru orice plata, daca alegi plata in rate fara dobanda online
– 0.30% inapoi pe card, sub forma de puncte STAR, daca alegi plata integrala online. Punctele inseamna bani pe care le poti folosi ulterior in reteaua partenerilor STAR. 1 punct STAR= 1 leu

2. Plata la livrare
Plata la livrare este cea mai folosita metoda de plata. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid.

3. Plata prin transfer bancar (Depinde de Furnizor)
Puteti plati in avans prin transfer bancar. Va trebui sa platiti suma totala a comenzii prin transfer bancar sau internet banking. Dupa confirmarea platii de catre banca noastra, coletul dvs va pleca de la noi.