A leadott megrendeléseket teljes egészében ki kell fizetni, ellenkező esetben a szállítás nem történik meg. A halber.ro weboldalon leadott megrendelések kifizetése történhet előre vagy a termékek átvételekor. A Szállító fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos esetekben a termékek kifizetését csak előre kérje. Az előzetes fizetés banki átutalással vagy hitelkártyával történhet. A szállítás csak a fizetési visszaigazolás kézhezvételét követően történik.

Az előlegfizetés az online hitelkártyával történő fizetésnek is minősül. Ebben az esetben a Szállító felkéri az elektronikus fizetés feldolgozóját, hogy erősítse meg a tranzakció biztonságát és érvényességét, és szükség esetén további ellenőrzéseket végez a termékek kiszállítása előtt, ami biztonsági okokból akár a szóban forgó megrendelés törléséhez is vezethet.

A halber.ro oldalon 3 módon fizethetsz:

1. Online kártyás fizetés
Az iPay által kínált szolgáltatással online fizethet kártyával. A megrendelés befejezése után, ha az online kártyás fizetést választotta, átirányítjuk a fizetési oldalra, ahol megadja a fizetni kívánt kártya adatait.

Ennek a fizetési módnak az előnyei:
-áru.
-ajándékot küldhetsz másnak, akkor is megajándékozhatod szeretteidet, ha az országon kívül vagy egy másik megyében tartózkodsz.

A Banca Transilvania STAR kártyájával mostantól könnyebben vásárolhat meg mindent, amit csak szeretne.
Fizessen a Banca Transilvania STAR kártyájával és élvezze a következő előnyöket:
– 4 kamatmentes részlet, bármely kifizetés esetén, ha az online kamatmentes részletfizetést választja.
– 0,30% visszatérítés a kártyájára STAR pontok formájában, ha úgy dönt, hogy teljes egészében online fizet. A pontok pénzt jelentenek, amelyet később felhasználhat a STAR partnerhálózatban. 1 STAR pont = 1 oroszlán

2. Fizetés szállításkor
Az utánvétes fizetés a leggyakoribb fizetési mód. A megrendelés kifizetése a futárszolgálat ügynöke által történő kézbesítéskor történik.

3. Fizetés banki átutalással (Szállítótól függ)
Előre fizethet banki átutalással. A megrendelés teljes összegét banki átutalással vagy internetes banki tranzakcióval kell kifizetnie. Miután bankunk megerősítette a fizetést, a csomagja elhagy minket.