NÉHÁNY SZÓ RÓLUNK

Trade Trust SRL

A 2010-ben Nagyszebenben alapított, egyszerű családi vállalkozásként indult, amely az idők során növekedett és fejlődött, és jelenleg az egész országban elismerést élvez.

Első a minőség

Átfogó kereskedelmi és forgalmazási stratégiát hoztunk létre, amelynek fő célja a minőség előmozdítása. Sikeres márkákat indítottunk el Romániában, amelyek európai szabványok szerint kereskednek. A környezetvédelem már a kínált termékek jellemzőiben is kifejeződik.

Kínálatunk

Az eredmény egy olyan infrastruktúra, amely lehetővé teszi, hogy bármely vásárlónak elegáns környezetben, magas színvonalon tanúsított termékekkel és garantált szolgáltatással álljon rendelkezésére. Ezen erőfeszítések eredményeként a vállalat a halber® és a kinmac® márkájú termékek importőre lett.

ELEGÁNS. MODERN. INTUITIV.

“Az Ön weboldala a vállalkozásának kirakata. Tartsd frissen, tartsd érdekesen.”

A Trade Trustnál munkánk minden területén a kiválóságra törekszünk. Semmi sem ad nagyobb értéket egy vállalatnak, mint a saját honlapja, ezért egy olyan modern platformot valósítottunk meg, amelyen minden szükséges információ megtalálható a termékeinkről és szolgáltatásainkról, csak egy kattintásnyira.

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást és termékeket kínáljuk.

2010
AZ ALAPÍTÁS ÉVE
+15,000
ELÉGEDETT ÜGYFELEK
3
ORSZÁGOK, AHOVÁ SZÁLLÍTUNK
27
HALBER MÁRKÁJÚ TERMÉKEK
12
VÁLLALATOK DOLGOZNAK VELÜNK
4.8
EMAG ELADÓ ÉRTÉKELÉSE